Mercedes C Class Black Bison Edition by Wald

Pachetul Black Bison Edition de la Wald pentru Mercedes C Class sperie patrupedele, îi face pe copii să plângă şi transformă pe oricine aflat la volan într-un dur.

Mercedes C Class Black Bison Edition by Wald Mercedes C Class Black Bison Edition by Wald

Black Bison Edition, fan Star Trek?Dacă Mercedes C-Class Black Bison Edition ar fi o persoană, cu siguranţă nu ar fi acea persoană pe care să o copleşeşti cu alintări, să îi evoci exteriorul în versuri şi în niciun caz să o prezinţi părinţilor acasă. Asta pentru că realizarea celor de la Wald arată la fel de prietenos ca un pitbull în pragul nervilor. Nu înseamnă că este un lucru rău, ba din contră, procesul de personalizare scoate în evidenţă latura sălbatică ascunsă a lui C Class.

Totuşi anumite elemente par exagerate. De exemplu, eleronul pare teleportat din anul 2053 de pe un vehicul klingonian, cele patru evacuări sunt destul de stingher plasate în spoilerul posterior. Ca plusuri putem trece prizele de pe lateral, perfect desenate în tema agresivă şi destul de original realizate. De asemenea grila cenuşiu mat dă bine pe acest model care doreşte să iasă în evidenţă fără a fi bling. Jantele aduc destul de mult cu cele de pe AMG dar un plus de originalitate nu ar fi stricat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.