Mercedes C Vath V63RS - foto noi

Creşterea performanţelor unui Mercedes C 63 AMG, trecând prin programul specialistului Vath, costă destul de mult: 125.000 euro!

Mercedes C Vath V63RS - foto noi Mercedes C Vath V63RS - foto noi
Vath V63RS costa 125.000 euroVeţi spune că Brabus Bullit este mai tare decât acest Vath V63 RS - este adevărat, Brabus scoate 730 CP, însă dintr-un motor V12, pe când cei de la Vath s-au ocupat de motorul V8 AMG de pe Mercedes C 63 AMG.

Motorul bolidului dezvoltă acum 585 CP şi 690 Nm, cu 130 CP şi 90 Nm mai mult decât maşina de serie. Acest lucru a fost posibil prin reconfigurarea computerului central, dar şi prin adoptarea unor noi galerii de admisie şi evacuare. Pentru a face faţă surplusului de putere, au fost aduse modificări şi diferenţialului sau sistemului de suspensii, iar jantele de 19" sunt încălţate cu pneuri late (235 mm în faţă şi 265 mm în spate).

În plus, multe componente ale caroseriei au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon, ceea ce înseamnă o economie la masa totală a maşinii de 21 kg. Viteza maximă este limitată (din motive de siguranţă?) la 325 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.