Mercedes C63 AMG by Renntech

Asta au considerat tunerii de la Renntech, care au hotărât că trebuie să-şi pună amprenta pe motorul AMG pentru a-l face mult mai puternic.

Mercedes C63 AMG by Renntech Mercedes C63 AMG by Renntech

Esapamentul sport creste putereaModelul 63 AMG era oaia neagră printre modelele dotate cu acest motor V8 aspirat de 6,3 litri, cu o putere maximă de doar 451 CP. Mult sub cei 507 CP de pe E63 şi 518 CP de la S63. Aşa că ceva trebuia făcut. Renntech a lansat prima oară un mic tuning bazat pe o modificare a parametrilor de injecţie ce a mărit puterea totală undeva la 475 CP. Dar tot era prea puţin.

Apoi pe lângă o altă versiune de software a venit cu un nou sistem de evacuare, care împreună reuşesc obţinerea a 548 CP din motorul original. Aşa da creştere. Tunerii au avut timp să monteze şi o nouă suspensie ajustabilă în înălţime şi un sistem de frânare gata să facă faţă puterii crescute. La asemenea cifre ar fi interesant de aflat şi restul cifrelor, cele referitoare la performanţele noului model.

VEZI TOATE ANUNTURILE MERCEDES BENZ.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.