Mercedes C63 AMG preparat de Brabus

Mercedes C63 AMG este un model foarte rapid, dar cei de la Brabus dovedesc că se poate mai mult prin metamorfozarea performantului sedan în B63 S.

Mercedes C63 AMG preparat de Brabus Mercedes C63 AMG preparat de Brabus

Putere marca BrabusKitul B63 S adaugă 73 de cai la cei 457 CP, dezvoltaţi în mod standard de propulsorul V8 de 6,2 litri, iar cuplul ajunge la 650 Nm. Infuzia de putere asigură o viteză maximă de 315 km/h  şi conferă un sprint până la 100 km/h  în 4,1 secunde, cu 0,4 secunde mai repede decât fără intervenţia Brabus. B63 S atinge însă 200 km/h cu aproape 2 secunde mai devreme decât orice C63 AMG standard de pe stradă.

Creşterea puterii a fost posibilă prin înlocuirea filtrelor cu unele sport, a catalizatorului şi remaparea softului de management al motorului. De asemenea, pentru a ţine în frâu herghelia adiţională, Brabus oferă un diferenţial pentru puntea motoare şi pneuri profesionale Pirelli sau Yokohama, care vor îmbrăca jantele de 19" Monoblock VI. Discurile de frâna au crescut în dimensiune şi pe roţile din faţă există etrieri cu 12 pistonaşe, iar pe spate cu 6. Suspensia este una adjsutabilă cu amortizoare pe gaz şi 10 moduri diferite de setare.

Elemente specifice de personalizare Brabus pot fi comandate atât pentru interior cât şi pentru exterior, cei de la Brabus fiind receptivi la orice specificaţii venite din partea clienţilor.

VEZI TOATE ANUNTURILE MERCEDES

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.