Mercedes CLK 63 AMG Black Series by Kicherer

Acum un an a fost lansată ediţia specială Mercedes CLK 63 AMG Black Series, un bolid de stradă frate bun cu maşina utilizată ca Safety Car în Formula 1. Care, totuşi, a trecut printr-un program de tuning de la Kicherer.

Mercedes CLK 63 AMG Black Series by Kicherer Mercedes CLK 63 AMG Black Series by Kicherer
Mercedes CLK Black SeriesCe vrei mai mult de la Mercedes CLK 63 AMG Black Series decât oferă? Un V8 de 6,3 litri cu 507 CP, deci cât un BMW M6, un demaraj până la sută în numai 4,3 secunde şi o evacuare specială, cu sound racing - toate acestea ar trebui să fie mai mult decât suficiente.

Nu şi pentru Kicherer, tunerul german considerând că mai are ceva de adăugat. În principal, un surplus de 35 CP, astfel că puterea maximă ajunge acum la 540 CP, ceea ce face maşina să depăşească 300 km/h şi să atingă suta cu 0,2 secunde mai repede. Tehnic, doar suspensia a fost modificată, fiind înlocuită cu un set H&R, iar jantele spiţate AMG au fost înlocuite cu unele racing, finisate în negru.

Fibră de carbon utilizată intensivÎn rest, Kicherer s-a concentrat pe tuşele de exclusivitate pe bază de fibră de carbon, material utilizat pentru oglinzile şi grila frontală la exterior, dar mai ales la interior, pentru bord şi scaunele spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.