Mercedes CLS 500 by Lorinser

Coupe-ul cu patru uși de la Mercedes, ce a primit de curând și un facelift a primit atingerea celor de la Lorinser, care l-au îmbogățit instant cu 72 de CP.

Mercedes CLS 500 by Lorinser Mercedes CLS 500 by Lorinser
Creșterea de putere este semnificativă, uzina de forță montată de inginerii germani având inițial 388 CP și un cuplu de 530 Nm, pentru ca acum aceste numere să ajungă la 460 CP și 585 Nm. De observat că tehnicienii de la Lorinser s-au axat pe creșterea în principal a puterii, cuplul fiind lăsat pe planul doi.

Pentru că este un tuner ce se respectă, Lorinser nu s-a limitat doar la o banală creștere de putere (deși nu știu dacă putem numi banală o creștere de 72 CP, putere mai mare decât au multe modele de clasa mică) ci a intervenit și cu un set de artificii aerodinamice. Avem un spoiler nou, un eleron spate, praguri mai late și tot în partea laterală observăm și jantele de 20 de inch. În interior clienții vor fi rasfățați de o serie de ornamente din fibră de carbon, montate pe cotiere și consola centrală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.