Mercedes E Class Brabus

Autor: Cosmin Iordache 27 mart. 2009 Tuning auto

Mercedes E Class BrabusKitul de la Brabus pentru Mercedes E Class aduce o notă de sportivitate, elegantului şi destul de sobru model german. Pe lângă linia mai îndrăzneaţă şi mai aerodinamică, spun cei de la Brabus, bara faţa aduce în plus noul must have din clasa medie, reţeaua de LED-uri. Acestea, spun de asemenea designerii de la Brabus, oferă şi un plus de vizibilitate, noi spunem că aduce un plus de bling bling la acest model care vrea în primul rând să se adreseze oamenilor de afaceri şi celor care au nevoie de o exprimare pe patru roţi a statutului.

Bara din spate preia în linii mari, designul celei frontale, dar prin integrarea unui difuzor conferă un plus de apăsare. Asortate la kitul vizual sunt şi jantele cu dimensiuni între 17 şi 20 de inchi special desenate pentru acest proiect.  Acestea pot fi comandate în funcţie de suspensiile puse la dispoziţie de tunerul german. Brabus oferă soluţii de coborâre a gărzii la sol atât pentru amortizoarele convenţionale. dar şi pentru suspensia AIRMATIC.

Acestea sunt însă doar modificări de suprafaţa, tratamentul cel mai interesat l-a primit însă modelul E500, a cărui cilindree a fost crescută la 6.1 litri şi care dezvoltă acum 462 CP. Acest plus înseamnă atingerea vitezei de 100 km/h în doar 4.7 secunde şi o viteză maximă de 305 km/h

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide