Mercedes GL 500 Carlsson CK50

Mercedes GL 500, nava amiral, a cosntructorului din Stuttgart, trece printr-un proces de cosmetizare şi vitalizare întreprins de tunerul Carlsson.

Mercedes GL 500 Carlsson CK50 Mercedes GL 500 Carlsson CK50

Cei de la Carlsson au acceptat provocarea de a prepara un model destul de străin de noţiunea de tuning, Mercedes GL 500.  Procesul întreprins de tunerul german  a constat în intervenţii majore, atât la nivel vizual cât şi funcţional.

La partea mecanică, Carlsson a adăugat un plus consistent de putere la motor, storcând 435 CP din V8-ul care se prezintă în standard cu 388 CP. Infuzia de cai putere a însemnat şi o îmbunătăţire a performanţelor dinamice, prima sută fiind atinsă în 6,1 secunde, dar limitarea intervine la 248 km/h cenzurând adevăratul potenţial al SUV-ului. Patru evacuări asigură aria baritonală, iar suspensia C-Tronic oferă un comportament exemplar, coborând la viteze mari modelul pentru o stabilitate sporită.

La nivel vizual, Carlsson CK50 se distinge prin kitul complet special dezvoltat pentru acest model şi jantele uriaşe de 22 inchi îmbrăcate de pneuri cu talon mic. Interiorul poate fi personalizat cu piele nappa sau Alcantara, lemn sau carbon, după specificaţiile clienţilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.