Mercedes GL 500 Carlsson CK50

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Tuning auto

Cei de la Carlsson au acceptat provocarea de a prepara un model destul de străin de noţiunea de tuning, Mercedes GL 500.  Procesul întreprins de tunerul german  a constat în intervenţii majore, atât la nivel vizual cât şi funcţional.

La partea mecanică, Carlsson a adăugat un plus consistent de putere la motor, storcând 435 CP din V8-ul care se prezintă în standard cu 388 CP. Infuzia de cai putere a însemnat şi o îmbunătăţire a performanţelor dinamice, prima sută fiind atinsă în 6,1 secunde, dar limitarea intervine la 248 km/h cenzurând adevăratul potenţial al SUV-ului. Patru evacuări asigură aria baritonală, iar suspensia C-Tronic oferă un comportament exemplar, coborând la viteze mari modelul pentru o stabilitate sporită.

La nivel vizual, Carlsson CK50 se distinge prin kitul complet special dezvoltat pentru acest model şi jantele uriaşe de 22 inchi îmbrăcate de pneuri cu talon mic. Interiorul poate fi personalizat cu piele nappa sau Alcantara, lemn sau carbon, după specificaţiile clienţilor.Comentarii
Inchide