Mercedes S-Class Line Black Bison Edition

Tunerul japonez Wald International a făcut publică ultima sa creaţie Mercedes S-Class Line Black Bison Edition.

Mercedes S-Class Line Black Bison Edition Mercedes S-Class Line Black Bison Edition
Acoperit aproape în totalitate în negru, Mercedes S-Class Line Black Bison Edition îşi etalează silueta elegantă şi sportivă, singurele pete de culoare sunt date de blocurile optice faţă/spate şi de elementele cromate.

Modificăriile aduse de Wald International se rezumă doar la exterior, habitaclu şi uşoare îmbunătăţiri ale suspensiei şi sistemului de frânare. Partea frontală a lui Mercedes S-Class Line Black Bison Edition este dominată de spoilerul faţă redesenat. Kitul exterior este completat de pragurile laterale şi spoilerul spate, de asemenea redesenat. "Cireasa de pe tort" este reprezentată de jantele din aliaj uşor de 20 sau 22", evident tot de culoare neagră.

La capitolul habitaclu cei de la Wald International îmbunătăţesc imaginea sportivă a maşinii germane prin utilizarea inserţiilor din fibră de carbon, volan sport şi nuca schimbătorului de viteze marca Wald.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.