Mercedes SL Brabus R230

După un facelift consistent, Mercedes SL primeşte şi un tuning substanţial marca Brabus, pentru şi mai multe senzaţii extreme în aer liber.

Mercedes SL Brabus R230 Mercedes SL Brabus R230
Mercedes SL Brabus R230Brabus a reuşit întotdeuna să frizeze perfecţiunea Mercedes, intervenind în manieră sportivă asupra modelele din Stuttgart. Ultimul proiect, confirmat acum cu detalii oficiale, se anunţă foarte interesant.

Mercedes-Benz SL a beneficiat de curând de un facelift destul de consistent, imaginea acestuia fiind considerabil remaniată. Tunerul de casă nu putea să treacă cu vederea noul model şi pregăteşte un tratament special pentru roadsterul german.

V12-le de 6,3 litri de sub capotă a însemnat un punct de pornire ideal în lupta cu secundele. Puterea atinsă după intervenţia Brabus este de 730 CP, iar cuplul atinge 1,320 Nm, dar, din raţiuni de conservare a transmisiei, a fost limitat la 1.100 Nm. Brabus SL atinge suta în 4 secunde şi cea de-a doua în doar 10,5 secunde. Viteza maximă este de 350 km/h. Garda la sol a fost coborâtă cu 25 mm, iar sistemul de frânare are ca punct forte discurile cu diametrul de de 35 cm şi etrierele cu şase pistonaşe.
Mercedes SL Brabus R230
La exterior se pot observa poziţiile cu LED-uri, elemente ce au creat o adevărată isterie încă de la apariţia pe modelele din Ingolstadt, tot mai mulţi constructori sau tuneri apelând la acest artificiu vizual. Proiectoarele duble, trademark-ul Brabus, nu puteau fi omise, iar spoilerul frontal are o nouă tăietură. Jantele de 20 de inchi, difuzorul posterior şi evacuarea special dezvoltată pentru acest proiect sunt alte ingrediente în spiritul sportivităţii.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.