Mici româneşti pe grătar Porsche. Asta-i aroganţa (FOTO)

Grătarul Porsche arată excepţional

Mici româneşti pe grătar Porsche. Asta-i aroganţa (FOTO) Mici româneşti pe grătar Porsche. Asta-i aroganţa (FOTO)

Doar 8499 de dolariDenumite X-Series, versiunile de grătar vin cu arzătoare ceramice şi vor fi disponible în finisare de un negru mat la 5999 de dolari sau în inox, la doar 8499 de dolari. Producătorul susţine că noile grătare vin cu o tehnologie denumită Crossray, ce foloseşte cu 50% mai puţin gaz şi emite cu 80% mai puţin fum decât variantele tradiţionale.

"Colaborarea cu Porsche Design Studio a adus incredibila atenţie a lor pentru detalii, frumuseţe şi inginerie excelentă, pentru a crea un grătar superior. Am adăugat şi tehnologia Crossray, cea mai avansată disponibilă pentru clienţi iar rezultatul este o combinaţie câştigătoare între funcţionalitate şi stil, regăsite în noile X-Series", a declarat Jeffery Sears, CEO Barbeques Galore.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.