Mini Clubman by AC Schnitzer

AC Schnitzer propune o alternativă mai forţoasă la MINI Clubman JCW prin prepararea unei versiuni Cooper S cu 226 de cai.

Mini Clubman by AC Schnitzer Mini Clubman by AC Schnitzer
Mini Clubman by AC Schnitzer - alternativa la JCWÎn varianta standard MINI Cooper S Clubman  dezvoltă 170 de cai, nu sunt puţini, dar parcă ne-am dori mai mulţi. Astfel există versiunea performantă John Cooper Works cu 211 CP. O altă alternativă vine din partea AC Schnitzer, tunerul de casă al mărcilor din portofoliul BMW, şi această variantă este un tentantă, modelul având o putere sporită la 226 de cai, adică aproximativ cu o treime mai mult decât în standard.

Acest model costumizat poate deveni cu adevărat tentant prin comandarea diferenţialului autoblocant oferit de ACS şi a suspensiei reglabile, upgrade ce va îmbunătăţi categoric ţinuta în curbe a lui Clubman. 

Pachetul mecanic oferit de tuner vine asortat cu un kit
format din spoilere frontale  şi posterioare şi praguri laterale, menite să accentueze pasajele roţilor şi să  îi confere un aspect mai forţos. Jantele cu care vine încălţat sunt de 18 inchi, special create pentru acest proiect.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.