Mini Clubman JCW

Bineînţeles că, din gama lui John Cooper Works, nu putea lipsi şi fratele ceva mai mare al lui Mini Cooper S, şi anume Mini Clubman.

Mini Cubman va intra, alături de Mini Cooper JCW, în programul de tuning de casă al lui John Cooper Works, urmând a fi prezentat, de asemenea, în premieră la Geneva 2008.

Mini Clubman JCWAvând în vedere că, în afara modificărilor caroseriei, nu există alte diferenţe notabile la nivel tehnic şi estetic, este clar că Mini Clubman JCW va beneficia de acelaşi motor turbo, upgradat până la 210 CP, demarajul 0-100 km/h urmând a fi de 6,8 secunde, cu 0,3 secunde mai mult faţă de Mini Cooper JCW. Preţul va fi, de asemenea, mai mare cu 2.000 de eurp, pornind de la 29.500 euro în Germania.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.