MMD şi Chip Foose au creat un Mustang cu 821 CP. Şi îl oferă ca premiu

Există locuri pe Pământul ăsta unde lumea chiar îşi doreşte să câştige un Mustang monstruos, cu 821 de cai-putere obţinuţi dintr-un V8 de 5,0 litri...

MMD şi Chip Foose au creat un Mustang cu 821 CP. Şi îl oferă ca premiu MMD şi Chip Foose au creat un Mustang cu 821 CP. Şi îl oferă ca premiu

Modern Muscle Design a colaborat cu Chip Foose (da, tipul ăla cool cu emisiune pe Discovery) pentru a modifica un Mustang de nouă generaţie conform standardelor muscle carurilor moderne. Asta înseamnă, în primul rând, să supraalimentezi V8-ul ăla de 5,0 litri de sub capota noului 'Stang.

Rezultatul este un număr de 821 de cai-putere, în mare parte mulţumită unui supercharger Whipple de 2,9 litri, de la Bama Performance. Şi, vorbind şi despre Chip Foose aici, în mod clar nu este vorba doar despre putere şi performanţă, ci şi despre prestanţă.

De acest capitol s-a ocupat însuşi Foose, care s-a asigurat că Mustang primeşte atenţia pe care o merită. Apoi şi-a semnat opera şi a pus-o la bătaie, într-un concurs care va avea loc în cadrul AmericanMuscle din această vară. 

via Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.