Monopost de stradă

Americanii sunt campioni la realizarea replicilor. Dovadă şi acest monopost cu sigla Ferrari, ce poate fi condus perfect legal pe străzile publice.

Monopost de stradă Monopost de stradă

Senzatii maximeMaşina este vânzare pe eBay la un preţ de doar 49.995 de euro şi nu are nici o legătură cu maşinile Indy, aşa cum s-ar putea crede văzând designul exterior şi nici cu Ferrari, al cărui căluţ cabrat este montat pe multe elemente ale maşinii.

Vânzătorul afirmă că monopostul este dotat cu un motor V6 de 3,5 litri şi 240 CP, cuplat la o cutie de viteze semiautomată şi este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde. Viteza maximă este de 244 km/h. La prima vedere oferta nu pare foarte rea, dar ne întrebăm, ce siguranţă oferă o asemenea caroserie?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.