MW Design tunează BMW Z4: Slingshot

La prima vedere, pare doar un BMW Z4 negru obişnuit. Îţi trebuie atenţie pentru a descoperi care sunt detaliile diferenţiatoare în cazul acestui Z4 Slingshot by MW Design.

MW Design tunează BMW Z4: Slingshot MW Design tunează BMW Z4: Slingshot

După ce tunerul MW Design ne-a gratulat cu un destul de fioros BMW M3 Darth Maul, acum se pare că oamenii s-au mai cuminţit cu acest BMW Z4 Slingshot. Sau, mai bine spus, propun o creaţie mai cizelată, mai pentru amatorii de stil şi eleganţă.

BMW Z4 Slingshot are ca punct de inspiraţie golful, deşi nu prea te face să te gândeşti la crose şi mingiuţe albe de golf. Tunerul face, însă, o paralelă mai metaforică, golful fiind considerat un sport care necesită abilităţi şi tehnică, dar şi echipamente de performanţă şi care utilizează materiale scumpe şi tehnologii sofisticate. Cine nu crede, să-l întrebe pe Tiger Woods cât îl costă crosele.

Revenind la maşină, Z4 Slingshot le va aminti specialiştilor adevăraţi de crosele de golf "Slingshot" create de Nike. În primul rând, maşina are unele detalii vopsite în aceeaşi nuanţă de verde-lămâie ca aceste crose. Ceea ce se potriveşte foarte bine cu vopseaua caroseriei, un gradient de la negru la gri metalic, care face maşina să strălucească, dar nu de o manieră kitsch.

Jantele Modulare au nu mai puţin de 20", fiind comandate special pentru Z4 Slingshot. Sunt finisate, de asemenea, în negru polişat, iar spiţele subţiri lasă la vedere discurile mari de frână (deocamdată de serie). Pneurile sunt de origine Toyo, având dimensiuni de 245/30 R 20 în faţă, respectiv 285/25 R 20 în spate. Suspensia provine de la H&R, iar arcurile sunt furnizate de Eibach.

BMW Z4 Slingshot avea nevoie de aceste modificări, deoarece MW Design nu s-a limitat doar la modificări estetice. Motorul ajunge acum la o putere de 400 CP (faţă de 340 CP în cazul unui model de serie Z4 sDrive35is), graţie remapării unităţii electronice centrale, dar şi adaptării unui nou sistem de admisie racing sau înlocuirii evacuării cu un sistem nou, "Black Series", de la Eisenmann, cu patru ieşiri.

Aerodinamic, Z4 Slinghsot mai primeşte un splitter frontal AC Schnitzer, realizat din fibră de carbon, iar specialistul japonez 3D Design a furnizat difuzorul şi eleronul din spate, de asemenea realizate din fibră de carbon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.