Nissan 370Z by Branew

Nissan 370Z nu a atras doar atenţia a numeroşi fani, dar inevitabil a pus pe muncă numeroase firme de tuning.

Nissan 370Z by Branew Nissan 370Z by Branew

Difuzorul spate include evacuarea modificataCe vedeţi în aceste două poze este un Nissan 370Z ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo, eveniment organizat între 9 şi 11 ianuarie. Toate modificările exteriorare, spoilerele schimbate, difuzorul integrat şi eleron spate sunt disponibile şi din fibră de carbon, evident nevopsită, pentru un plus de imagine.

Noi jante sunt de asemenea oferite, în diverse mărimi, iar sistemul de evacuare a fost total redesenat pentru a aduce împreună cu noul soft al motorului o creştere a puterii necomunicată până acum. Frânele mai bune şi sistemul de suspesie superior celui de serie completează setul de modificări.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.