Nissan 370Z by Matchless Crowd Racing

Isterie naţioanlă în Japonia. Toată lumea doreşte să tuneze noul Nissan 370Z. Astăzi avem oferta celor de la Matchless Crowd Racing.

Nissan 370Z by Matchless Crowd Racing Nissan 370Z by Matchless Crowd Racing

Evacuare mai usoaraNoul Nissan 370Z a fost primit foarte bine de fani, dar şi de tuneri. Reprezintă coupe-ul sport accesibil cu fiabilitate japoneză şi performanţe cât se poate de decente pentru un doritor de o maşină performantă. La Salonul Auto de la Tokyo, ce se va desfăşura între 9 şi 11 ianuarie, cel mai expus model va fi probabil Nissan 370Z, prin numeroasele reprezentanţii de la standurile tunerilor.

În ceea ce priveşte exemplarul de la Matchless Crowd Racing, vom vedea un kit aero de la Nismo, cu spoilere faţă şi spate, praguri şi eleron spate, roţi Enkei cu pneuri Yokohama plus un sistem de frânare Endless completat o nouă suspensie şi o evacuare mai uşoară. Nu se ştiu momentan detalii cu privire la preţurile acestor modificări.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.