Nissan Altima "Hot Rod Hybrid" by Braille Battery

Deşi SEMA nu este chiar locul unde te-ai aştepta să vezi cele mai noi tehnologii ecologice, iată că Nissan a venit cu un motor hibrid foarte potent.

Nissan Altima "Hot Rod Hybrid" by Braille Battery Nissan Altima "Hot Rod Hybrid" by Braille Battery

Tuning la un hibridDezvoltat în colaborare cu cei de la Braille Battery, modelul se bazează pe un Nissan Altima Hybrid de serie transformat într-o maşină de cursă. Motorul capabil de E85, un 2,5 cilindri cu doar 4 cilindri este suprealimentat de un compresor electric şi împreună cu încă un motor electric dezvoltă un total de 440 CP.

Potrivit producătorului, maşina este capabilă să facă un sfert de milă în 12,9 secunde. Un interior cu scaune sport Sparco, o vopsea verde, panourile solare şi pneurile cu rezistenţă redusă la înaintare sunt printre modificările pe care le mai putem aminti. Revenind totuşi la trenul de rulare, oare când vom putea vedea aşa ceva şi pe un model de serie?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.