Nissan GT-R by Arios

De la apariţia lui Nissan GT-R foarte multe firme de tuning s-au întrecut în "remodelarea" look-ului şi a performanţelor maşinii. Spre deosebire de restul "lucrărilor" cei de la Arios şi-au concentrat atenţie asupra părţii frontale.

Nissan GT-R by Arios Nissan GT-R by Arios
Arios o firmă de tuning din Japonia, a încercat să îmbunătăţească look-ul super sportivei Nissan GT-R. Faţă de firmele de tuning de renume din Japonia, cei de la Arios şi-au întreptat atenţia asupra părţii frontale a maşinii. Arios a creat un aer şi mai sportiv prin customizarea părţii inferioare a spoilerului faţă, a capotei, toate componentele fiind confecţionate din materiale super uşoare. Mai mult decât atât cei de la Arios au fabriat şi un înveliş de fibră de carbon destinat propulsorului.

Cei de la Arios au în plan modificarea şi părţii spate a maşinii, mai precis a spoilerului spate, urmând că în viitorul să se ocupe puţin şi de partea mecanică a maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.