Nissan GT-R cu peste 1.000 CP, de la Switzer Performance

Americanii de la Switzer Performance au creat un pachet de tuning pentru japoneza Nissan GT-R care îi ridică puterea motorului până la peste 1.000 CP.

Nissan GT-R cu peste 1.000 CP, de la Switzer Performance Nissan GT-R cu peste 1.000 CP, de la Switzer Performance

Compania americană Switzer Performance a creat un pachet de tuning pentru coupe-ul japonez Nissan GT-R, denumit Ultimate Street Edition. Discret din punct de vedere estetic, dar brutal din punct de vedere tehnic, kitul creşte puterea motorului V6 de 3,8 litri peste valoarea de 1.000 CP.

Mai mult, americanii au reconstruit cutia de viteze pentru a o face să reziste la puterea imensă care stă sub capotă, iar suspensia a fost coborâtă.

La capitolul estetică, singura noutate este un set de jante mai uşoare faţă de cele standard.

Potrivit companiei americane, rezultatele acestor modificări sunt o acceleraţie de la zero până la 100 km/h „în zona de două secunde” şi o viteză maximă de peste 322 km/h atinsă în mai puţin de 1,6 kilometri.

Nissan GT-R Ultima Street Edition poate fi cumpărat de la câţiva dealeri din Statele Unite ale Americii şi costă cu 88.990 de dolari americani mai mult decât un GT-R standard, ceea ce înseamnă un preţ total de aproximativ 187.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.