Nissan GT-R în rol de Predator...zilla

Toată lumea îi spune Godzilla, în primul rând mulţumită apartenenţei geografice, apoi pentru că emană atâta forţă încât e un monstru. Dar dacă şi arată în felul ăsta cum îl poţi boteza?

Nissan GT-R în rol de Predator...zilla Nissan GT-R în rol de Predator...zilla

Ooh, ne întâlnim iar cu Nissan GT-R, supercarul proletarilor din întreaga lume... 

E greu să spui că GT-R se trage dintr-o familie frumoasă, ţinând cont de alurile pătrăţoase ale predecesorilor săi. Dar poţi spune că este cel mai arătos (şi, implicit, spre binele tuturor, mai puternic) de până acum. 

Apoi se întâmplă ca cineva să considere că un GT-R cu trăsăturile-i înnăscute nu este suficient, aşa că îl ia şi îi aplică o serie de operaţii estetice. Uneori sunt demne de toată lauda, alteori ne amintesc de cadrele în care creatura extraterestră Predator îşi lăsa făţuca în bătaia vântului, scoţându-şi masca. Şi arăta aşa.

Şi noi avem o simpatie aproape ciudată pentru cel de mai sus, dar nu am putea să-l prezentăm nimănui ca „prietenul meu arătos”. Tu zi-ne cum ţi se pare kit-ul de tuning pentru GT-R urmărind cu atenţie ipostazele în care cel de la HYPeRPoWeR PHoToGRaPHY l-a surprins şi imortalizat pe teren californian.

Sursa: HYPRPWR PHTGRPHY

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.