Nissan GT-R Nismo

Nismo, divizia de performanţă de la Nissan s-a ocupat într-un final de bolidul GT-R. Pentru a ne uşura aşteptarea lui V-Spec.

Nissan GT-R Nismo Nissan GT-R Nismo

Scaune cu fibra de carbonPachetul disponibil sub numele de "Club Sport Package" include un set de amortizoare Bilstein Damptronic ajustabile, arcuri mai tari şi noi jante de 20 inch Rays din aluminiu încălţate cu pneuri Bridgestone RE070R run-flat 225/40 pe faţă şi 285/35 pe spate. Iar asta nu e tot.

Pentru că Nissan GT-R este un supercar greu, cei de la Nismo vin cu câteva soluţii: un nou sistem de evacuare cu părţi din fibră de carbon cu rol de a reduce rezistenţa la înaintare te scapă de 5 kilograme. Dar asta nu e suficient şi cu scaunele fară reglaj electric, din piele şi fibră de carbon se mai salvează alte 6 kilograme. Puţine şi astea, dar se pot aduna. Cel mai tare este însă preţul pentru toate acestea: 34.000 de euro. Bine că sunt disponibile doar în Japonia.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.