Nissan GT-R tunat de Wald International

După ce a câştigat o bătălie pentru cea mai bună maşină sport, Nissan GT-R a primit şi un look mai atractiv de la tunerul Wald International.

Nissan GT-R tunat de Wald International Nissan GT-R tunat de Wald International

Nissan GT-R by Wald, mai atractiv Cu jantele de 22" care au fost montate supercarului Nissan GT-R, cea mai bună sportivă a momentului, tunerul din Osaka, Wald, pare să fi făcut treabă bună când s-a "atins" de acest model. Însă cel mai bun lucru pare să fie faptul că a fost înlocuită grila faţă. Acum arată mult mai bine faţă de cea veche dintr-un material ce părea să imite plasticul. Mai multe elemente de design, precum şi farurile de ceaţă integrate în spoiler fac maşina să fie mult mai atractivă decât înainte.

Wald International a mai tunat modele nemţeşti precum Mercedes C Class, BMW M5 însă cu acest Nissan GT-R chiar au dat lovitura.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.