Noul VW Beetle tunat... virtual

Din dorinţa de a modifica unul din cele mai binecunoscute şi longevive modele VW, şi anume Beetle, cei de la ABT Sportsline, ne prezintă două imagini ale programului "Speedy Beetle".

Noul VW Beetle tunat... virtual Noul VW Beetle tunat... virtual

În mod evident tunerul se va "ocupa" de noua generaţia a modelului VW Beetle. ABT Sportsline doreşte să modifice întreaga gamă de propulsoare oferită pentru noul VW Beetle.

Începând cu propulsorul pe benzină 1,2 TSI care în variantă de uzină dezvoltă 103 CP, ABT va ridica puterea undeva în jurul valorii de 138 CP iar motorul de 1,4 TSI care are standard are o putere de 157 CP, va avea în jur de 207 CP. Varianta de top de 2,0 litri care în mod normal dezvoltă 197 CP, va avea o putere de 236 CP după "tratamentul" ABT. În ceea ce priveşte variantele de motorizare diesel şi acestea vor fi "dopate", astfel propulsorul de 1,6 litri (103 CP) va avea 123 CP, iar puterea celui de 2,0 litri va fi ridicată de la 140 CP la 170 CP.

În mod evident ABT va oferi şi un pachet exterior, care include o parte frontală revizuită, praguri laterale şi spatele uşor redesenat. În plus, tuner va aduce modificări şi suspensiei, prin reducerea dimensiunilor arcurilor.

Mai multe detalii despre primul tuning al noului VW Beetle vor fi disponibile spre sfârşitul anului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.