O ladă de tuning pentru cea mai tare maşină rusească în viaţă [FOTO]

Nu avem prea multe detalii despre maşină, dar ştim sigur că ne place. Aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce părere ai.

O ladă de tuning pentru cea mai tare maşină rusească în viaţă [FOTO] O ladă de tuning pentru cea mai tare maşină rusească în viaţă [FOTO]

Deşi are aproape 40 de ani de când e construită fără modificări majore, Lada Niva are un loc rezervat pe lista maşinilor pe care trebuie să le conduc în viaţa asta. Are un farmec aparte, de utilaj care poate să meargă oriunde şi, dacă ai ghinionul să se strice ceva, o poţi repara cu un patent şi o bucată de sârmă.

Pe lângă tehnica învechită, Niva a rămas aproape neschimbată şi în ceea ce priveşte designul, dar un tip din Ucraina a rezolvat, se pare, problema asta.

Într-o postare de pe site-ul rusesc Drive2.ru, Alexander Yanov din Kiev le-a cerut colegilor de forum să-şi spună opiniile despre creaţia sa, însă nu a dat nici un detaliu despre maşină.

Dacă mă întrebi pe mine, Niva lui Yanov arată cât se poate de bine, deşi are rădăcinile ancorate bine în anii 1970. Tu ce zici?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.