O.CT. Tuning pentru 1,4 TFSI

Tunerul austriac a terminat dezvoltarea pachetului de tuning destinat motorului supraalimentat de 1,4 litri de la Volkswagen.

O.CT. Tuning pentru 1,4 TFSI O.CT. Tuning pentru 1,4 TFSI

Celebrul propulsor, ce combină injecţia directă cu un compresor şi o turbină, este disponibil în variantele de putere de 140, 150, 160 şi 170 CP. Kitul de putere de la O.CT, ce cuprinde şi o inevitabilă modificare a parametrilor motorului, aduce un total de 193 CP şi un cuplu de 285 Nm.

Potrivit celor de la O.CT, Golful echipat cu motorul modificat accelerează de la 0 la 100 km/h în 8.0 secunde, cu 1,2 secunde mai repede comparativ cu versiunea de fabrică de 140 CP şi atinge 160 km/h în 18,5 secunde, o îmbunătăţire de 6 secunde. Viteza maximă a crescut şi ea cu 20 de km/h, până la 225 km/h.

Cu acelaşi kit, Tiguar 1,4 TSI 4 Motion aleargă până la 100 km/h cu o secundă mai rapid şi atinge 180 de km/h într-un timp cu 10 secunde mai scurt comparativ cu modelul de serie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.