Operaţie estetică pentru Porsche 997 Cabrio

De curând, cea mai nouă creaţie a tuner-ului Vorsteiner, un Porsche 997 Cabrio, a putut fi admirată undeva pe o plaja din Florida.

Operaţie estetică pentru Porsche 997 Cabrio Operaţie estetică pentru Porsche 997 Cabrio

Cum să transformi o maşină exclusivă într-una şi mai exclusivă? Simplu, o tunezi! Aşa s-au gândit şi cei de la Vorsteiner, care au ales un Porsche 997, chiar dacă producţia lui s-a încheiat în 2011, pentru a-i da o nouă înfăţişare şi pentru a-şi demonstra priceperea în materie de tuning.

Un element aparte îl constituie bodykit-ul din fibră de carbon, chiar dacă acesta nu reprezintă o noutate pentru Vorsteiner. Însă, ceea ce diminuează farmecul acestui model este eleronul imens, care nu pare potrivit pentru convertible.

Sub capotă cei de la Vorsteiner nu au efectuat nici o modificare motorului boxer de 3,8 litri, capabil sa dezlănţuie o "herghelie" de 500 de cai. Dimensiunea janteloe aurii nu este cunoscută cu exactitate, însă cel mai probabil acestea sunt de 21 de inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.