OTN: obiect tunat neidentificat. Sau cum arată un Veyron low-cost...

Nu ne-am fi aşteptat să ajungem în situaţia asta: ajutaţi-ne să ne dăm seama ce maşină se află la baza acestei replici de Bugatti Veyron!

OTN: obiect tunat neidentificat. Sau cum arată un Veyron low-cost... OTN: obiect tunat neidentificat. Sau cum arată un Veyron low-cost...

Exemplarul de faţă a fost pus în vânzare de către proprietar pe facebook. Nu e, însă, un vânzător din Europa, ci tocmai din... Mexic. Omul doreşte să vândă această maşină pentru a termina un alt proiect, dar nu dă absolut nicio informaţie.

Cine reuşeşte să-şi dea seama ce se ascunde sub replica asta, e... Superman! :)

Prin urmare, ne lasă în faţa unei dileme extreme: oare pe baza cărei maşini a realizat această replică de Bugatti Veyron. Care, la prima vedere, e suficient de reuşită şi denotă o atenţie destul de mare la detalii şi la calitatea ”lucrăturii”.

Deci, ne ajutaţi să găsim răspunsul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.