Overfinch prepară modelele Sport şi Evoque de la Range Rover

Autor: Tudor Rus 13 aug. 2012 Tuning auto

Tunerul englez a pregătit nu unul, ci două modele Range Rover pentru evenimentul Salon Prive din Londra, de la începutul lunii septembrie. Astfel, specialiştii Overfinch şi-au pus amprenta asupra unui Range Rover Sport şi a unui Range Rover Evoque.

Botezat GTS-X, modelul Sport este cel mai puternic Range Rover din garajul celor de la Overfinch, graţie monstruosului motor V8 de 5 litri, capabil să producă 575 CP şi un cuplu de 700 Nm. Combinate cu un sistem de evacuare cu supapa controlată de şofer, acestea propulsează extravagantul SUV până la viteze de 233 km/h.

La capitolul aspect, GTS-X vine cu o grilă frontală împletitiă, prize de aer de culoarea negru mat şi jante masive în formă de stea. Elementul de extravaganţă îl constituie caroseria vopsită complet în portocaliu, care se asortează cu interiorul din piele Nappa cu inserţiile portocalii de pe uşi, scaune şi tapiţerie.

Pentru fratele său mai mic, Evoque GTS, tunerul nu a anunţat modificări în ceea ce priveşte performanţa, însă la capitolul aspect acesta păstrează tonul de extravaganţă impus de GTS-X. Stridentul strat de vopsea violetă care acoperă caroseria lui Evoque GTS este completat de jantele de 22 inci şi tapiţeria din piele de culoare albă.

Overfinch a făcut publice şi preţurile pentru cele două creaţii, Range Rover Sport GTS-X fiind cotat la 147.500 lire în vreme ce Range Rover Evoque GTS va avea un preţ de 89.995 lire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide