Pachet de tuning pentru Porsche Panamera GTS, de la Anderson Germany

Autor: Tudor Rus 03 aug. 2012 Tuning auto

Primul vizat pentru îmbunătăţirea performanţelor a fost evident, motorul. Deşi propulsorul standard de pe Panamera GTS produce 424 CP, inginerii de la Anderson au reuşit să urce valoarea până la cota de 501 CP. Acest lucru a fost posibil prin modificarea soft-ului de pe motorul V8 al GTS-ului, completatâ de instalarea unui sistem de evacuare sport în 3 secţiuni.

Suspensia ajustabiă electronic instalată pe Panamera GTS permite coborărea cu 3 cm a gărzii la sol, pentru o mai bună ţinută de drum. Maşina este „aşezată” pe un set de jante de aliaj în formă de stea, de 22 de inci. La exterior, kitul de caroserie din fibră de carbon aduce modificări importante spoilerului faţă, care a primit un şort de protecţie. Excepţie nu fac nici pragurile laterale mai „umflate”, spoilerul spate cu difuzor sau farurile şi stopurile cu decoraţiuni de culoare albă.

Finisajele de la interior vin să definitiveze kitul de tuning prin tapiţeria din piele Alcantara cu model în romburi care îmbracă scaunele, consola centrală şi o parte din bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide