Pasiune, creativitate şi 2.000 de euro pentru un A6 glorios (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 13 feb. 2018 Tuning auto

Am primit un wave pe Facebook ProMotor şi am rămas tablou. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Un Audi fioros cu numere de Prahova. Se filmează Mad Max Prahova Valey? Nu, e chiar maşina unui tip care a scos “maxim – am zis!” dintr-un A6. Oare dacă Audi vede maşina asta o să moară de ciudă că nu are o asemenea versiune de colantare în ofertă. Oare suntem chiar în urmă cu tuning & colantare Vs. “ceilalţi”? În această Românie plină de conspiraţii şi DNA-uri, în ADN-ul lui Răzvan găseşti un lucru – pasiune pentru prezentul trecutul cu 300 de cai şi prezentul cu 400.  

1. Cine eşti?

Alexandru Răzvan , pasionat de AUDI şi nu numai. Şi de tot ce ţine în materie de tuning.

2. Ce maşină e asta?

Audi , model A6 , 313 cai stoc, 400 aşa cum o vedeţi acum.

3. Povestea maşinii

Am achiziţionat-o din Bucureşti, de la DCM Design, colantată cu culoarea de bază Gloss Atomic Teal 3M .

4. Ce i-ai făcut de a ajuns în “halul” ăsta?

Păi,  are grile RS6 look , difuzor spate RS6 , evacuare cu module de sunet active sound Maxhaust şi Maseratti stage 3 module, praguri S-line , frâne ceramice perforate, modul dropbox (coboară maşina pe loc, special pentru expoziţii şi montat de catre Airforcesuspension.ro). Înăuntru am volan şi schimbător RS6. În plus mai am portbagaj Thule L900 dynamic, jante radi8wheels, prelungire carbon bară faţă , şi oglinzi carbon.

5. Cine a făcut design-ul?

Colantul este creaţie proprie împreună cu cei de la DCM Design şi ţin să le mulţumesc pentru încredere şi pentru sprijin. Autor e Mihai Drilea.

GALERIE FOTO TUNING A6

6. Fazele colantării

Demontare spoilere, mânere, oglinzi, vopsire etriere, aplicare folie transparentă peste folie pentru protecţia părţii frontale.

7. Ai garanţie?

Garanţia pentru manoperă e de 1 an, pentru material e de 3 ani.

8. Cât a costat distracţia?

1500 de euro camuflajul, restul de culori (frozen grey şi negru Piano) 600 de euro.

9. Pe unde ai fost cu ea aşa?

Am participat la diferite concursuri în ţară şi afară. Maşina a apărut pe pagina oficială Gumbal3000, Worthersee Official , Worthersee Connection , Dub-0-five  şi multe alte pagini de Instagram. Ca premii, am obţinut : Best car of the show , best wheels , best colour , best power . Particip la evenimente pentru a ne distra cu prietenii, dar totodată pentru a ne împărtăşi fiecare ideile pentru modificarea maşinilor. Urmează anul acesta să particip la Worthersee2018 (este un eveniment în Austria, se ţine o singură dată pe an).

10. Următoarea maşină?

Urmatoarea maşină , grea decizie , o să urmeze în 2-3 săptămâni un nou look al maşinii, dar ca şi maşina mă orientez tot către Audi … ori un S7, ori un S6 Avant .

 

Autor interviu Alexandru Banu, proprietar maşină Alexandru Răzvan

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide