Porsche 911 993 + RAUH-Welt Begriff + ADV.1 Wheels = perfecţiune

Explicaţie: Porsche 911 993 lăţit de RAUH-Welt Begriff şi încălţat cu jante aurii de la ADV.1 formează o combinaţie greu de descris în cuvinte. Convinge-te şi tu, aici.

Porsche 911 993 + RAUH-Welt Begriff + ADV.1 Wheels = perfecţiune Porsche 911 993 + RAUH-Welt Begriff + ADV.1 Wheels = perfecţiune

Cu toate că există foarte multe ateliere de tuning care se ocupă şi de Porsche, nu sunt foarte multe care prepară şi modele Porsche mai vechi, iar cele care fac maşinăriile clasice să iasă cu adevărat în evindenţă sunt cu atât mai puţine. Printre aceste ateliere se numără şi RAUH-Welt Begriff, un tuner japonez care combină elemente europene şi japoneze într-un stil imposibil de confundat. 

Despre 993 reamintim că a fost primul Porsche 911 supraalimentat prin turbocompresie care să dispună şi de tracţiune integrală. Nu ştim dacă acesta este un Carrera 4S sau dacă motoru-i boxer de 3,6 litri produce mai mult decât 408 cai-putere (cât avea, ca standard, în 1995) însă arată atât de bine încât nici nu ne pasă. Iar despre jantele aurii de la ADV.1 Wheels îţi putem spune că au 18x266 pe faţă şi 19x342 pe spate. Nici noi n-am fi zis că sunt aşa de mari. 

Aruncă o privire peste galeria foto şi spune-ne care generaţie este preferata ta în istoria 911 şi de ce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.