Porsche 911 electric oferit de RUF

Conceptul creat de tunerul RUF este primul Porsche 911 complet electric.

Porsche 911 electric oferit de RUF Porsche 911 electric oferit de RUF

Porsche 911 cu motor electricLegendarul 911 devine o fiară înarmată împotriva rivalilor săi cu o armată de volţi. Tunerul specializat mai ales în creaţii Porsche va scoate la rampă primul model 911 propulsat de un sistem electric. Cei 200 CP şi cuplul de 480 Nm sunt rezultatul unei baterii litiu-ion cu 96 de celule ce produce 317 volţi.

După cum era şi de aşteptat performanţele maşinii se coboară mult sub cele ale unui alt model nou, un 911 Targa spre exemplu. Porsche 911 EV accelerează de la 0-100 km/h în circa 7 secunde, în timp ce viteza maximă se situează la 200 km/h. Preţul unui astfel de Porsche electric este preconizat a se ridica la peste 100.000 de euro, adică mai mult decât un Tesla Roadster

Pentru a reîncărca bateria cu o autonomie de circa 300 km sunt necesare nu mai puţin de 10 ore. Ce-i drept modelul de faţă este doar un concept, aşa că ne putem aştepta la nişte date oficiale modificate în cazul în care Porsche 911 EV va ieşi pe piaţă. Dacă aceasta va fi sau nu o opţiune pentru un supercar electric, care să merite, rămâne de văzut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.