Porsche 911 Gemballa GT380

Petnru că aspectul contează de cele mai multe ori mai mult decât performanţele, Gemballa a realizat un kit exterior pentru Porsche 911, care transformă cunoscutul coupe într-un "bad boy".

Porsche 911 Gemballa GT380 Porsche 911 Gemballa GT380
Porsche 911 Gemballa GT380Deşi tunerul german nu a exagerat cu modificările, putem spune că Gemballa GT380 face chiar şi din cel mai cuminte Porsche 911 o maşină destul de agresivă şi care atrage imediat atenţia. Spoilerele au fost redesenate discret, însă eleronul de mari dimensiuni aminteşte de racheta sol-sol Porsche 911 GT2. O altă particularitate a kitului GT380 o reprezintă jantele de 20", de tip racing şi vopsite în negru mat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.