Porsche Carerra GTT 900 by 9FF

900 CP? Da, aşa e, cum ţi-ai dat seama?

Porsche Carerra GTT 900 by 9FF Porsche Carerra GTT 900 by 9FF

Jantele unice sunt atragatoare9FF a ţinut acest model secret până la prezentarea de la Essen Motor Show. Acolo unde l-a expus şi a păstrat în continuare secretul. Nu se ştie cât costă, dacă este disponobil la vânzare sau dacă este măcar legal pentru folosirea pe stradă. Dar ne putem da seama din numele modelului că are 900 CP.

Iar modificările nu se opresc aici. Pe lângă schimbările majore de la motor, care este acum cu aproape 300 CP mai puternic, avem o nouă culoare exterioră, un kit aerodinamic realizat evident din fibră de carbon şi un eleron spate realizat din ... fibră de carbon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.