Porsche Carrera GT - Kit aerodinamic de la Konigseder

La doi ani de la terminarea producţiei limitate la 1270 de modele, austriecii de la Konigseder sunt de părere că un kit aerodinamic pentru vedeta Porsche ar mai avea căutare.

Porsche Carrera GT - Kit aerodinamic de la Konigseder Porsche Carrera GT - Kit aerodinamic de la Konigseder

Programat să apară abia la începutul lui 2009, kitul aerodinamic existent acum doar la stadiul de imagine modificată pe calculator, va fi destinat posesorilor de Porsche Carrera GT care vor să-şi modifice uşor maşina sau care pur şi simplu în urma unui accident, de exemplu, doresc o schimbare de faţă. Pachestul estetic constă într-un nou spoiler faţă, foarte agresiv dar şi foarte jos, un eleron spate imens, praguri noi şi o gură de aerisire falsă montată pe plafon. Vitan Style. Doar pentru cunoscători, evident.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.