Porsche Cayenne by MAFF

Autor: Oraan Mărculescu 12 mai 2009 Tuning auto

Fibra de carbon si AlpinePornind de la un Porsche Cayenne, românii au realizat un model care la prima vedere pare să fie capabil să rivalizeze cu maşinile produse de cei mai cunoscuţi tuneri. Kitul estetic exterior este realizat din fibră de sticlă, dar poate fi accesorizat cu diverse părţi din fibră de carbon, fiind compus din spoilere noi, o grilă schimbată şi un eleron spate plus oglinzi cu indicatori cu LED-uri. Tipul jantelor dar şi schema de culori rămân la latitudinea clientului.

Ca de asemenea şi modul în care interiorul poate fi stilizat, acolo unde regăsim multă Alcantara şi diverse sisteme audio marca Alpine. În ceea ce priveşte modificările tehnice, cei de la MAFF tuning au anunţat că se poate micşora garda la sol cu aproape 8 cm iar motoarele pot beneficia de creşteri de putere de până la 100 CP, existând chiar şi un model capabil să dezvolte până la 700 CP.

Aşadar, un tuning cel puţin interesant, mai ales având în vedere faptul că este făcut la noi în ţară. Voi ce părere aveţi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide