Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition

Tuningul este o operaţiune în care ai nevoie de multă inspiraţie, această inspiraţie poate proveni chiar şi din canabis, după cum ne-o demonstreză cei de la Hofele cu modelul Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition

Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition
Porsche Cayenne Turbo Cannabis EditionNe-am fi aşteptat la un astfel de tuning din partea jamaicanilor, dar de fapt cei care s-au hotărât să îi dea o abordare  "rasta" au fost ruşi.  Hofele reuşeşte, astfel, să iasă în evidenţă cu un model personalizat inedit, deşi ar fi fost mai firesc ca să ne prezinte cu unul cu tema Vodka Edition.

Exteriorul nu a trădează natura narcotică a modelului, fiind personalizat prin intermediul unui pachet sportiv, a unor jante de 20 inchi şi a celor patru evacuării, prin care , pentru a păstra tema, ar trebui să iasă un fum albicios, pufăit agale. Pentru a nu uita însă că acesta nu este un Cayenne oarecare, tunerul l-a ornat cu plante de canabis cromate pe lateral.

Interiorul este de-a dreptul "high", abundând în culori şi plante brodate pe tapiţerie. Instrumentarul de bord este la fel de strident colorat ca steagul Jamaicăi şi excesul coloristic continuă cu inserţiile  din habitaclu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.