Porsche Panamera by 9ff

Tunerul 9ff a prezentat primele schiţe cu Porsche Panamera, confirmând practic ce ştiam deja din pozele spion.

Porsche Panamera by 9ff Porsche Panamera by 9ff

Deja stim cum arata, nu?Nu ştim dacă 9ff a desenat aceste schiţe după unele oficiale Porsche sau chiar după un set de fotografii provenite direct de la producătorul german ori este o creaţie proprie pornindu-se de la pozele spion atât de numeroase apărute până acum. Dar măcar ne oferă o imagine despre cum va arăta viitorul sedan Porsche.

Avem deja poze spion, poze teaser, acum şi schiţe şi tot ce ne lipseşte momentan este un concept la Salonul Auto de la Paris. Porsche, ne auzi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.