Porsche Panamera by Mansory

Porsche Panamera se anunţă după Cayenne următorul model preferat al tunerilor, existând deja multe posibilităţi de personalizare. Mansory vine cu una foarte agreisvă, care schimbă radical aspectul lui Panamera.

Porsche Panamera by Mansory Porsche Panamera by Mansory

Porsche Panamera nu se remarcă nici prin agresivitate, nici prin fluiditate, este pur şi simplu un Porsche aparte. Dar dacă vrei însă un Panamera care să îţi sublinieze imaginea de băiat rău, autnci Mansory îţi propune o versiune caracterizată de multă agresivitate. Acest tuning se remarcă prin spoilerul care bărbiereşte practic asfaltul şi prizele mari - care aduc puţin cu cele de la Reventon - , acest elemente schimbând radical faţa lui Panamera.

De asemenea, capota este înlocuită cu una cu excavaţii longitudinale şi nervuri mai ample care inspiră forţă. Pentru a sugera acelaşi lucru bosajele sunt ceva mai evazate şi adăpostesc jante pe 21 de inchi. Efectul este maximizat şi prrin coborârea gărzii la sol cu aproape 1 inch şi montarea unor praguri ample. La capitolul sportivitate va contribui şi evacuarea special creată pentru acest proiect. Interiorul este la alegerea clientului, putându-se alege materiale precum fibra de carbon şi lemnul nobil.

Deşi în Europa aceste modele au un succes limitat, Mansory are însă un target foarte clar publicul din Orientul Mijlociu, ale cărui gusturi sunt mai "fistichii", acest model fiindu-le în special dedicat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.