Porsche Panamera by TopCar & 9ff

Ruşii de la TopCar şi-au unit forţele cu cei de la Cardi şi 9ff pentru realizarea primului tuninig aplicat celui mai nou sedan Porsche.

Un Porsche rusescTopCar şi Cardi sunt două companii ruseşti, care se vor ocupa de designul kitului de tuning şi de realizarea efectivă a acestuia. 9ff, despre care iniţial se credea că va fi primul tuner al noului Panamera, va participa şi el la acest proiect, fiind responsabil de modificările la partea tehnică. Două bodykituri distincte vor fi disponibile, ambele extreme, cu înlocuirea fiecărei părţi de caroserie, cu excepţia plafonului.

În plus avem şi un set de jante noi nouţe pentru fiecare variantă estetică. În ceea ce priveşte contribuţia lui 9ff, date mai exact nu avem. Şi nici nu se ştie încă dacă noul kit de tuning va fi disponibil exclusiv la Top Car sau/şi la 9ff.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.