Porsche Panamera Sportec

Tunerul elveţian Sportec face din Porsche Panamera un mijloc foarte rapid de a transporta patru persoane, fără a se transforma vizual într-un boy-racer.

Porsche Panamera Sportec Porsche Panamera Sportec

Tuninguri deperformanţă la Porsche Panamera s-au mai făcut, dar majoritateaîncearcă să exprime puterea prin aspecte care de care mai agresive. Dar dacă totuşi apreciezimai mult simplitatea decât opulenţa de culoare şi forme? Atunciexistă versiunea Porsche Panamera Sportec, un model preparat detunerul elveţian Sportec.

Aceştia nuacordă prea multă atenţie exteriorul oferind doar un set de jante,ci se concentrează în principal asupra exteriorului.Astfel oferă o îmbunătăţirea performanţelor în două etape. În versiunea Stage 1Panamera Turbo primeşte un plus de 67 CP, dezvoltând 560 CP şi uncuplu de 790 Nm. Panamera Sportec coboară sub pragul de patru secunde, 3,9s mai exact, până la 100 km/h. Faţă de versiunea standard astaînseamnă 0,3 secunde mai puţin, iar viteza maximă de care estecapabil Panamera Sportec este de 315 km/h.

Stage2 ridică ştacheta şi mai susşi mai taie 0,1 secunde din sprintul spre 0,1 secunde, ajungând laun standard de performanţă similar cu al unui Ferrari 612Scaglietti, un supercar care are tot 4 locuri, dar doar douăuşi. Preţul pentruprimul pachet este de 2.900 lire, în timp ce al doilea costă 7.900lire, oferind şi ceva mai multe accesorii depersonalizare.