Primul Chrysler 300 nou tunat: FatChance 2.0 300

Iată primul Chrysler 300 nou tunat. FatChance 2.0 este numele acestei versiuni interesante, o creaţie a lui John Fortuno, cunoscut şi sub numele de Fatchance.

Primul tuning al noului Chrysler 300, FatChance 2.0 300 propune o serie de modificări exterioare cum ar fi: blocuri optice frontale închise la culoare, grilă faţă redesenată, caroserie vopsită, contururile grilei faţă, a zonei proiectoarelor de ceaţă şi oglinzi retrovizoare exterioare vopsite în negru.

Pentru ca efectul să fie complet, John Fortuno a micşorat garda la sol şi a echipat maşina cu jante masive din aliaj de 22 de inch.

John Fortuno spune că proiectul FatChance 2.0 va fi complet până la Salonul Auto de la Las Vegas din noiembrie 2011, timp în care se va ocupa de interior şi de partea mecanică a maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.