Primul Lamborghini Aventador Twin Turbo by Underground Racing

692 de cai putere nu erau de ajuns. Acum sunt 1200!

Compania americană Underground Racing are o slabiciune pentru modelele Lamborghini. Tunerul are o întreagă colecţie de pachete pentru supercar-urile constructorului din Sant'Agata Bolognese, dar ultimul poate intra în cărţile deistorie. Underground racing a lansat un material video cu primul Lamborghini Aventador Twin Turbo.

Modelul italian nu este unul care duce lipsă de putere. Propulsorul V12 de 6,5 litri produce 692 CP şi 690 Nm, dar tunerul Underground Racing nu a fost mulţumit de aceste valori. Inginerii companiei americane au creat un pachet Twin Turbo care duce puterea motorului peste pragul celor 1.200 CP. Performanţele sunt de-a dreptul incredibile: 0-100 km/h în doar 2,2 secunde şi o viteză maximă de peste 400 km/h (modelul nu a fost testat încă). Vezi în materialul video următor ce poate să facă un Lamborghini Aventador Twin Turbo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.