Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL

Prior Design ne propune pentru promenadele estivale un tuning la Mercedes SL care se remarcă prin aspectul de bad boy şi asemănarea cu Black Series, fără a fi un Black Series.

Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL

Mercedes SL este un model cu lipici la atelierele de tuning, după ce Brabus a preparat versiunea supremă Mercedes SL 65 AMG Black Series, Prior Design, tot un tuner german pregăteşte un kit pentru versiunile care nu poartă eticheta Black Series, dar care va transforma din punct de vedere vizual un SL standard într-un surogat al seriei speciale.

Nu este însă tocmai un automobil care să se preteze la stilul de viaţă al unui manager, de exemplu, kitul wide body fiind poate mult prea agresiv. De asemenea, jantele vin cu diametrul de 20 de inchi, dar pe spate sunt mai late, detaliu care evidenţiază forţă brută, nu stilul sau eleganţă. În plus suspensia poate fi coborâtă mecanic sau electronic (în cazul sistemului integrat Airmatic) pentru a accentua şi mai mult impresia de sportivitate.

Parcă totuşi stilul lul Black Series, ceva mai puţin ostentativ şi cu linii ceva mai zvelte, este de ajuns pentru a îţi exprima statutul sportiv. Ar mai fi şi performanţele net superioare ale unui SL Black Series de uzină, tunerul german neoferind nici un plus de performanţă, dar probabil nici preţurile nu pot fi puse în balanţă. În schimb acest pachet oferit de Prior Design are un mare avantaj, sau de fapt evită un dezavantaj al lui Black Series, adică este disponibil cu plafonul rigid escamotabil. Deci poţi să rulezi mândru cu pletele în vânt şi în acelaşi timp să atragi la fel de mult priviri ca şi un Black Series.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.