Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL

Prior Design ne propune pentru promenadele estivale un tuning la Mercedes SL care se remarcă prin aspectul de bad boy şi asemănarea cu Black Series, fără a fi un Black Series.

Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL Prior Design PD-Series – tuning pentru Mercedes Benz SL

Mercedes SL Prior DesignMercedes SL este un model cu lipici la atelierele de tuning, dupăce Brabus a preparat versiunea supremă Mercedes SL 65 AMG BlackSeries, Prior Design, tot un tuner german pregăteşte un kit pentruversiunile care nu poartă eticheta Black Series, dar careva transforma din punct de vedere vizual un SL standard într-unsurogat al seriei speciale.

Nu este însătocmai un automobil care să se preteze la stilul de viaţă al unuimanager, de exemplu, kitul wide body fiind poate mult prea agresiv.De asemenea, jantele vin cu diametrul de 20 de inchi, dar pe spatesunt mai late, detaliu care evidenţiază forţă brută, nu stilul saueleganţă. În plussuspensia poate fi coborâtă mecanic sau electronic (încazul sistemului integrat Airmatic) pentru a accentua şi mai multimpresia de sportivitate.

Parcă totuşistilul lul Black Series, ceva mai puţin ostentativ şi cu linii cevamai zvelte, este de ajuns pentru a îţi exprima statutul sportiv. Armai fi şi performanţele net superioare ale unui SL Black Series deuzină, tunerul german neoferind nici un plus de performanţă, darprobabil nici preţurile nu pot fi puse în balanţă. În schimb acestpachet oferit de Prior Design are un mare avantaj, sau de faptevită un dezavantaj al lui Black Series, adică este disponibil cuplafonul rigid escamotabil. Deci poţi să rulezi mândru cu pleteleîn vânt şi în acelaşi timp să atragi la fel de mult priviri ca şiun Black Series.