Seat Leon tunat de JE Deisgn

De cinci ori a fost tunat Seat Leon de tunerul specializat în grupul Volkswagen, JE Design. De data asta ar trebui să arate cel mai bine, nu?

Seat Leon tunat de JE Deisgn Seat Leon tunat de JE Deisgn

Seat Leon by JE DESIGN - spateBodykit-ul încă destul de asemănător cu cel al primului model tunat, după cum puteţi vedea în galeria foto, a primit de această dată mai multe elemente din fibră de carbon în culori diferi. Maşina arată destul de sport şi de această dată, însă mai ales datorită capotei care împreună cu acoperişul lasă impresia unei maşini în formă de săgeată.

Noi elemente aduse maşinii sunt farurile cu tehnologie LED care imită lumina zilei, fustele laterale dar şi spoilerul spate redesenat prin care ies patru ţevi de eşapament de 90 mm.
Sub capota din fibră de carbon se află un motor modificat care acum dezvoltă cu 36 CP mai mult decât varianta iniţială, cea de 140 CP.

Cuplul motor va fi şi el cu 85 Nm mai mare, având acum 405 Nm. De asemenea maşina a primit sistemul de frânare cu patru pistoane, suspensiile ajustabile care pot coborî maşina pentru un condus mai sportiv, precum şi jantele de 19 inci. Oare ce vor pregăti pentru următorul model ?
 

VEZI TOATE ANUNŢURILE SEAT  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.