Skoda Fabia RS şi Ocatvia RS ediţii speciale Wörthersee 2010

Skoda se aliniază campaniei agresive pe care Volkswagen Group o face la Wörthersee şi se prezintă în Austria cu o versiune Skoda Fabia RS+ şi una Octavia RS+.

Skoda Fabia RS şi Ocatvia RS ediţii speciale Wörthersee 2010 Skoda Fabia RS şi Ocatvia RS ediţii speciale Wörthersee 2010

Wörthersee a devenit un fel de teren de joacă Volkswagen, nemţii prezentând la acest eveniment dedicat tuningului o mulţime de versiuni noi: 7 pentru Audi A1, 2 pentru Golf şi, acum, şi două speciale pentru Skoda Fabia RS şi Octavia RS. Astfel, accesibilele hot hatch-uri lasă la o parte discreţia şi se prezintă într-o formulă mult mai sportivă vizual.

Fabia RS+ aduce din anumite unghiuri cu versiunea S2000, în special datorită jantelor şi a gărzii la sol redusă dramatic . Cu menţiunea că roţile, ca şi plafonul, contrastează foarte puternic cu griul perlat al caroseriei prin nuanţa de verde crud, la fel ca şi performanţele nemodificate ale lui RS+, comparate cu potenţialul modelului de raliu. Un alt detaliu care nu poate scăpa este capota cu două prize adânci în proximitatea părţii frontale. De asemenea, cei cu o bună atenţie distributivă vor localiza şi prelungirile spoilerelor, care par din fibră de carbon (nu ştim dacă şi sunt).De asemenea blocurile optice au o evidentă tentă fumurie, ca şi suprafaţa vitrată (inclusiv parbrizul).

După aceeaşi reţetă se prezintă şi sora mai mare Skoda Octavia RS+, cu amendamentul că doar jantele sunt pata de culoare şi lipsesc prizele agresive. Rămâne de văzut cum va arăta acest model pe viu, cel surprins în imagine fiind încă la stadiul de schiţă pe calculator. Expunerea "în carne şi oase se va face între 14 şi 16 Mai la Wörthersee.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.