SLS AMG scuipând flăcări, cu un tip în portbagaj. Nimic nu e trucat

Titlul vorbeşte de la sine. Trebuie doar să intri aici şi să te convingi că totul este real, inclusiv reacţia de surprins a tipului din portbagaj.

SLS AMG scuipând flăcări, cu un tip în portbagaj. Nimic nu e trucat SLS AMG scuipând flăcări, cu un tip în portbagaj. Nimic nu e trucat

O să explicăm succint cele două aspecte: tipul acela se află în portbagaj pentru un plus de greutate (care se traduce aici prin „plus de aderenţă”) maşinii de pe bancul de probă. Iar flăcările scuipate pe evacuare sunt reacţia motorului V8 twin-turbo dus la peste 850 de cai-putere. Şi un ECU un pic necalibrat, cel mai probabil. 

Cât despre maşina din clip, băieţii de la RADO Motorsport spun că va apărea în viitorul film James Bond. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.