smart ForTwo by Carbonyte

Autor: Andrei Nan 13 apr. 2008 Tuning auto

smart ForTwo Carbonyte - lung de 5 metriSincer, primul brand la care ne putem gândi că ar dori să îşi facă reclamă pe acest Smaaart este o băutură energizantă care îţi dă aaaripi – maşina arată ca o imensă doză de Red Bull (atâta doar că mai trebuie desenat tăuraşul şi pusă sigla).

Creaţia le aparţine britanicilor de la Carbonyte, care se fac "vinovaţi" de celebra limuzină Ferrari 360 Modena, datorită căreia Ferrari a ameninţat că îi va da în judecată. Însă englezilor nu prea le pasă şi au dus acest smart ForTwo de la 2,7 metri la 5,1 metri lungime! Rezultatul nu este reuşit din punct de vedere al fenomenului stretch-limo, însă, ca vehicul promoţional, devine o propunere interesantă pentru preţul de 25.000 de lire sterline (aproximativ 31.000 euro).

smart ForTwo - bun pentru advertisingAlungirea maşinii s-a făcut utilizând aliaje foarte uşoare, astfel că maşina este, totuşi, capabilă să depăşească 100 km/h pe autostradă, iar corpul ei poate fi utilizat chiar ca spaţiu de transport obiecte. Totuşi, nu credem zvonul că băieţii de la Carbonyte se gândesc serios să testeze şi domeniul maşinilor funerare cu acest Smaaart – dar poate că se referă la funeraliile animalelor de casă…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide